Мисия, визия и ценности

МИСИЯ

Мисията на ДЖЕЙ ПИ ЕЛ е да разработва и реализира високотехнологични продукти, както и постоянното повишаване и поддържане на висока удовлетвореност на своите клиенти, предлагайки им продукти с доказано качество, отговарящи на високите световни стандарти.

ДЖЕЙ ПИ ЕЛ гарантира спазването на оптимални срокове на доставка и безкомпромисно сервизиране и профилактика на предоставяното оборудване.

ВИЗИЯ

Нашата корпоративна визия е да бъдем сред безспорните лидери на пазара, като постигаме отлично партньорство с клиентите и удовлетворение на потребителите. Ние изследваме нови възможности, изграждаме и развиваме съвършени процеси, системи и умения в организацията, с цел да бъдем максимално близо до своите клиенти и да предлагаме все повече и по-качествени продукти и услуги.

МОТО

ЕДНА СТРАСТ. ЕДНА ЦЕЛ. ДА ПЕЧЕЛИМ ЗАЕДНО.

СТРАТЕГИЧЕСКИ ЦЕЛИ

 • Да демонстрираме и доказваме ежедневно иновативност, качество и дизайн, защото това са трите компонента, движещи развлекателния бизнес към развитие и просперитет.
 • Стремеж към непрекъснато развитие на съществуващите техники и технологии за производство на игрални автомати.
 • Да бъдем винаги близо до клиентите си, да познаваме добре техните нужди и да поддържаме дългосрочно партньорство с тях.
 • Системно повишаване компетентността на кадрите на всички нива.

ЦЕННОСТИ

 • Коректност
  Ние изпълняваме поетите ангажименти.
 • Професионална компетентност и отговорност;
  Ние държим да бъдем и сме експерти в областта, в която работим.
 • Близост до клиента
  Ние знаем, че само когато сме близо до клиентите си, можем да предложим най-добрия продукт, съобразен с техните нужди.
 • Компания, базирана на хората
  Ние знаем, че успехът на се дължи на хората, работещи за компанията. Затова ние, в ДЖЕЙ ПИ ЕЛ, непрекъснато инвестираме в човешкия капитал.
Сграда ДЖЕЙ ПИ ЕЛ

СТРАТЕГИЯ

Създадена през 1991 година, ДЖЕЙ ПИ ЕЛ ЕООД има репутация на лидер в своя бранш заради оптималното съотношение между високо качество на продуктите, компетентност и добро обслужване от страна на внимателно подбрани и специално обучени търговски и сервизни специалисти.

МИСИЯ, ВИЗИЯ И ЦЕННОСТИ

Успехът на ДЖЕЙ ПИ ЕЛ ЕООД се дължи на високите цели, които си поставяме, професионалната компетентност и ясната визия, която имаме за бъдещото развитие на компанията. Ние придаваме първостепенна важност по отношение постигането на максимално удовлетворение за клиента.

Социална ангажираност

СОЦИАЛНА АНГАЖИРАНОСТ

Като социално отговорна компания ДЖЕЙ ПИ ЕЛ е инициатор на редица социални програми, културни фондации и мероприятия.

Фирма ДЖЕЙ ПИ ЕЛ е ангажирана с опазването на околната среда като първостепенен актив.

ekip-JPL3
Ekip-JPL1

КАРИЕРИ

Ние в ДЖЕЙ ПИ ЕЛ вярваме, че хората са в основата на нашия успех. И защото успехът ни зависи от уменията, креативността, мисълта и решителните действия на целия ни екип, ние постоянно развиваме компанията и предоставяме нови възможности за растеж и усъвършенстване на служителите.

Ние предоставяме добре работеща среда и възможност на всеки един служител да разкриете потенциала си, за да покаже най-доброто от себе си и да постигне максимални резултати!

АНТИКОРУПЦИОННА ПОЛИТИКА

Във фирма ДЖЕЙ ПИ ЕЛ е въведен кодекс за провеждане на открита антикорупционна политика от служителите в цялата компания на всички длъжности и управленски нива. Осигурени са и надеждни практики за контрол.

JPL_Team